San Juan de los MorrosQuota van 315 KVA-transformator voor olietypeProductieproces

  • vrijgavetijd:2022-07-30 22:02:52
  • Sleutelwoorden:

  • Paginaweergaven:547
  • Korte omschrijving:

    San Juan de los Morros,De isolatie tussen de wikkeling en het ijzeren juk van de transformator is veel groter dan die tussen de windingen, d.w.

Artikel inhoud

De isolatie tussen de wikkeling en het ijzeren juk van de transformator is veel groter dan die tussen de windingen, d.w.z. dat de loskoppelcomponent van het elektrische veld klein is.

Van het uiterlijk zijn de verpakkingstypes verschillend. De kern van de transformator en de elektromagnetische spoel kunnen direct worden gezien voor droge transformator, en alleen de behuizing kan worden gezien voor olie ondergedompelde transformator;

San Juan de los MorrosZodra het isolatiemateriaal van elektrische apparatuur oververhit is, zal het omringende gas een soort geur veroorzaken. Dit soort geur kan door normale agenten worden geroken. Als u zo"n geur tijdens de normale inspectie, moet u zorgvuldig inspecteren van de apparatuur en onderdelen tot u de oorzaak.

Daarom is het bij het voorkomen en regelen van de werking van de droge transformator voor de beveiliging van de relais noodzakelijk om het breukpunt van de kortsluiting te vinden naar gelang van de foutsituatie het foutpunt te vergrendelen en de kortsluiting van de storingspotypes van de droogtype-transformator voor relais te analyseren. Tegelijkertijd, als alle velden duidelijk zijn, de schakelstroom op het storingspunt afsluiten, zal het onderhoudswerk van de werknemers soepel worden uitgevoerd en zal de schade niet in grotere mate toenemen.

SinmakNameNa de no-load test is normaal voor h, kan het worden overgedragen aan de lading en de belasting moet geleidelijk worden verhoogd van %, % en % per rang.

„ldquo”; van bedradingstransformatoren; Enter ^ rdquo; En"Idquo". Uitvoer ^ rdquo; Gebruik een megger om de grondweerstand te testen tussen de terminal en de gronddraad. Wanneer nauwkeurig gemeten met V megger, overschrijdt de weerstandswaarde m ohm bus.

Fabriek voor droge transformatoren


San Juan de los MorrosQuota van 315 KVA-transformator voor olietypeProductieproces



De elektrische transformator is een geïdealiseerde ondersteunende faciliteittransformator voor een middenkast en een hoogspanningskast in het huidige stadium en kan worden uitgerust met een veiligheidsscherm volgens verschillende waterdichte kwaliteiten. Het is van toepassing op belangrijke of unieke natuurgebieden zoals gebouwen met meerdere verdiepingen, handel, luchthavens, tunnelbouw, chemische bedrijven en fabrieken.

De efficiëntie van de transformator is nauw verbonden met het vermogensniveau van de transformator. In het algemeen, hoe groter de output vermogen, hoe kleiner de verlies-naar-outputvermogen verhouding en hoe hoger de efficiëntie. Integendeel, hoe kleiner de uitgangskracht, hoe lager de efficiëntie.

Fabriek voor droge transformatoren

systeemEen nullijn van de transformator is verbonden met de arbeidsmiddelen. Aangezien de spanning die door de server wordt gevormd tijdens de werking zal worden verzonden naar de transformator samen met de kabel, zal de transformator worden getransporteerd en verzonden naar de machines en apparatuur voor het energieverbruik. Wat is de nullijn van de eigenlijke transformator? Laten we het aan ons voorstellen.

Isolatie en warmteverwijdering zijn verschillend. Droge transformatoren zijn meestal geïsoleerd met epoxy hars, gekoeld door natuurlijke lucht en grote capaciteit door centrifugale ventilator. Olie ondergedompelde transformatoren worden geïsoleerd door isolerende olie, geïsoleerd door isolerende olie in het circulerende systeem binnen de transformator, en warmte wordt geloosd op de radiator (radiator) van het circulerend systeem binnen de transformator.

De elektrische transformator is een geïdealiseerde ondersteunende faciliteittransformator voor een middenkast en een hoogspanningskast in het huidige stadium en kan worden uitgerust met een veiligheidsscherm volgens verschillende waterdichte kwaliteiten. Het is van toepassing op belangrijke of unieke natuurgebieden zoals gebouwen met meerdere verdiepingen, handel, luchthavens, tunnelbouw, chemische bedrijven en fabrieken.


San Juan de los MorrosQuota van 315 KVA-transformator voor olietypeProductieproces



Verspreiding van het geluid van droge transformator

Onderhoud van apparatuurIsolatie en warmteverwijdering zijn verschillend. Droge transformatoren zijn meestal geïsoleerd met epoxy hars, gekoeld door natuurlijke lucht en grote capaciteit door centrifugale ventilator. Olie ondergedompelde transformatoren worden geïsoleerd door isolerende olie, geïsoleerd door isolerende olie in het circulerende systeem binnen de transformator,San Juan de los MorrosSpecificatie en model van transformator voor stroomvoorziening, en warmte wordt geloosd op de radiator (radiator) van het circulerend systeem binnen de transformator.

De bovenkant en het midden van de transformator-olietank, de flenzen de huid van de loop en het midden van de waterdichte mouw aan de bovenkant van de auto-olietank. De interne ijzeren kern en de wikkel klem zijn warm door gedeeltelijke magnetische lekkage, wat resulteert in isolatie schade.

De hangende kern van droge transformator is een belangrijk onderdeel.

San Juan de los MorrosDe isolerende laag in het midden van de siliconen stalen plaat wordt ouder,San Juan de los MorrosPrijs van 1000 KVA-transformator, de ijzeren kern veroorzaakt grote vortex, wat resulteert in warmte, temperatuurstijging, en de veroudering van de isolerende laag wordt versneld. De reactorisolatie van de comprimerende kracht van de transformator moet op tijd en nauwkeurig worden gemeten. Indien wordt vastgesteld dat de isolatie van de comprimerende kracht lager is dan de indexwaarde, verwijder en vervang de ankerplaat of voer isolatie uit voor de koperkern kabel.

Bij het controleren van de haak kern, de isolatie van de elektromagnetische spoel en de porseleinen mouw wordt meestal per ongeluk beschadigd. Nadat de schaal van de aardewerk is gebroken, als je weer werkt, en het is kort als het zwaar is. Let daarom op tijdens het onderhoud. Het is niet nodig om de isolatie te vernietigen. Na het onderhoud kunnen deskundigen speciale gereedschappen, onderdelen,San Juan de los MorrosHoeveel kost de transformator?, isolatie, enz. inspecteren en leveren nadat ze zijn vastgesteld dat ze volledig en betrouwbaar zijn.

De isolerende laagschacht en de verbindingsartikelen tussen de bel en de kern moeten worden verwijderd. Als het een opknoping van de bel is, moet de olie in de bodem van de bel worden gepompt voordat de bel kan worden verwijderd.

SanJuandelosMorrosOverige productinformatie
  • Lumia.kgmHandmatig hydraulisch hefplatformWelke privacyacties omvatten?

    Lumia.kgmHandmatig hydraulisch hefplatformWelke privacyacties omvatten?

  • Lumia.kgmLiftfabrikantDe juiste manier om te oordelen

    Lumia.kgmLiftfabrikantDe juiste manier om te oordelen

  • Lumia.kgmMobiele instapbrugOver de keuze van de installatie

    Lumia.kgmMobiele instapbrugOver de keuze van de installatie

  • Gent.Hydraulische elektrische vaste instapbrugStrategieën en oplossingen om waarde te maximaliseren

    Gent.Hydraulische elektrische vaste instapbrugStrategieën en oplossingen om waarde te maximaliseren

  • GlivecsVast hefplatform voor geleiderailsStabiele ontwikkelingsverwachtingen

    GlivecsVast hefplatform voor geleiderailsStabiele ontwikkelingsverwachtingen

  • Pforzheim.Kleine lift met drie verdiepingenAlgemene schadeanalyse en voorzorgsmaatregelen voor monta

    Pforzheim.Kleine lift met drie verdiepingenAlgemene schadeanalyse en voorzorgsmaatregelen voor monta

  • BeichenNameHydraulisch hefplatformHet probleem van beschadigd raken

    BeichenNameHydraulisch hefplatformHet probleem van beschadigd raken

  • IJsselsteinAankoop van hydraulisch hefplatformAnalyse van de bedrijfsspecificaties

    IJsselsteinAankoop van hydraulisch hefplatformAnalyse van de bedrijfsspecificaties

  • prompt:Herinnering: VVVVVV-informatie biedt u VVVVVV door ons bedrijf, VVVVVV-service en andere informatie. Als u VVVVVV-producten koopt, bevestig dan, open de bedrijfsaccount en onderteken de VVVVVV-overeenkomst. Bovenstaande VVVVVV is een commerciële handelsactiviteit. De hierboven weergegeven informatie is verstrekt door de verkoper en de authenticiteit, nauwkeurigheid en wettigheid van de inhoud is de verantwoordelijkheid van de publicerende verkoper. Houd er rekening mee dat de risico's bij internettransacties objectief zijn. We hopen dat iedereen te goeder trouw zal meewerken, win-win samenwerking en een harmonieuze, gezagsgetrouwe en zuivere netwerkomgeving zal behouden.Als u valse informatie in VVVVVV vindt, of de informatie uw wettelijke rechten schendt, zullen we actief samenwerken en ga er serieus mee om en verwijder de informatie op tijd, verklaar hierbij!